FitPlek.nl - alles over fit worden op één plek!
Reviews 1 December 2017
mm
Jacko No Comments

Afvallen maar heb je niet veel tijd? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn! Al meer dan 2000 mensen zijn je voorgegaan.

Ja! Ik wil afvallen zonder veel moeite!

FitChef Turbo review en ervaringen? Ik vertel je mijn eerlijke mening en ervaringen!

fitchef turbo reviewNet zoals de meeste mensen graag zou willen, wil ook ik graag afvallen, fitter worden en meer energie hebben.

Wanneer je je erin gaat verdiepen wat voor jou de beste methode is, zal je er achter komen dat er talloze manieren zijn om jouw doel te bereiken.

Maar wat werkt nou echt voor jou? Tijdens mijn zoektocht naar een goede methode voor mij, kwam ik steeds weer uit op een bepaald boek. En dat was getiteld: de FitChef Turbo. Hoe vaker ik het tegen kwam, hoe nieuwsgieriger ik ernaar werd en uiteindelijk kon ik me niet bedwingen het boek te kopen.

Zodra ik het boek in mijn bezit had ben ik het natuurlijk meteen gaan lezen en toepassen in mijn dagelijks leven. Inmiddels ben ik alweer enige tijd verder en is het duidelijk dat ik resultaat heb geboekt.

Lees hieronder mijn bevindingen en hopelijk helpt het jou om te bepalen of de FitChef Turbo voor jou de manier is om fitter te worden.

Wat is de FitChef Turbo?

Voordat ik mijn ervaringen en mening uiteen ga zetten, is het misschien handig om eerst eens te vertellen wat de FitChef Turbo nou eigenlijk is.

De FitChef Turbo is het vervolg op het boek de FitChef. Dat eerste boek kwam in 2016 uit en gaat over de persoonlijke ervaringen van de schrijver in zijn strijd met overgewicht.

Het doel van zijn boek was andere mensen die kampen met overgewicht te helpen gezonder en fitter te worden, door middel van het aanreiken van gezonde recepten. Het eerste deel was een doorslaggevend succes waarop de auteur veel positieve reacties heeft mogen ontvangen.

Uit al die reacties kon de auteur al snel opmaken dat er vraag was naar nog meer recepten. Vandaar dat hij opnieuw in de pen is geklommen. En de FitChef Turbo is een feit. Met het boek de FitChef Turbo heb je een verzameling recepten in handen die je kunnen helpen af te vallen en je fitter te gaan voelen.

Het gaat om eiwitrijke recepten, die je in no time hebt klaar gemaakt. In 5 tot 15 minuten heb je al iets lekkers klaar gemaakt. Het draait bij FitChef Turbo om vijf belangrijke pijlers, waar alle gerechten op zijn gebaseerd. De eerste pijler is balans, waarmee de recepten alle voedingsstoffen bevatten die je nodig hebt.

Met de tweede pijler wordt de eenvoud bedoeld waarmee de gerechten binnen een kwartier te bereiden zijn.

Ten derde is het belangrijk dat de recepten smakelijk zijn. Een verzadigd gevoel hebben nadat je hebt gegeten is de vierde pijler waarin de recepten moeten voldoen. En tenslotte moeten de recepten betaalbaar zijn.

Voor wie is de FitChef Turbo methode?

Iedereen die graag wil afvallen zal op zoek gaan naar een methode om jouw streefgewicht te kunnen bereiken.

Wil je naast afvallen ook nog fitter worden en meer energie krijgen? Dan is de FitChef Turbo methode misschien wel dé manier voor jou.

Het spreekt vanzelf dat je op je eetpatroon moet letten wanneer je wilt gaan afvallen. Weet je eigenlijk wel wat je dan het beste kan eten? Welke voedingsstoffen kunnen je helpen om meer energie te krijgen en je fitter te voelen? Vind je het moeilijk hier je weg in te vinden, dan kan de FitChef Turbo je daar prima bij helpen.

Je kan de recepten ook gebruiken wanneer je een lager vetpercentage wil of meer spiermassa wilt opbouwen zonder er heel erg veel voor te hoeven gaan sporten.

Wat gebeurt er na betaling?

Wanneer je iets koopt is het altijd handig om te weten wanneer je het artikel mag verwachten.

Het boek FitChef Turbo is een echt fysiek boek. Als je het besteld hebt, kan je er vanuit gaan dat je het de dag erna al in je brievenbus kan vinden.

Je hoeft dus niet lang te wachten tot je verantwoord kan gaan kokkerellen.

Mijn eerlijke FitChef Turbo review, mening en ervaringen

Sta je op het punt om FitChef Turbo te gaan kopen maar ben je er nog niet helemaal zeker van? Wellicht kunnen mijn mening en ervaringen met het boek je wel over de streep trekken om tot aanschaf over te gaan.

Inhoud en vormgeving

Wat betreft de inhoud van dit boek was ik aangenaam verrast. Ik had verwacht dat ik in alternatieve winkels op zoek moest gaan naar de ingrediënten maar alles is gewoon in de supermarkt te verkrijgen. Je hoeft er dus geen extra moeite voor te doen om al je boodschappen in huis te halen.

Het boek is helemaal gericht op voedsel en dan in het speciaal op eiwitrijke maaltijden. Bij elk recept staat een mooie foto zodat je in een oogopslag al kunt zien of je het gerecht er smakelijk vindt uit zien.

Mijn resultaten na drie maanden

Ik heb de recepten uit de FitChef Turbo nu zelf enkele maanden gebruikt en ik kan zeggen dat ik al die tijd heerlijk heb gegeten.

Maar waar het mij in eerste instantie om ging was het kwijtraken van enkele kilo’s die ik teveel had. Ik ben blij te kunnen melden dat ik al aardig in de buurt van mijn streefgewicht kom. En niet alleen dat, ik voel me ook veel gezonder en fitter.

Ik heb zoveel energie dat ik het gevoel heb dat ik op een dag veel meer gedaan krijg dan voorheen.

Compleet geheel

In het boek vind je niet alleen maar de recepten. Je vindt er eveneens een 5 stappenplan in terug waarmee je een persoonlijk weekmenu kan maken dat voldoet aan jouw behoeften.

Mocht je het handig vinden kan je gebruik maken van de twee voorbeelden die gegeven worden van weekmenu’s voor mannen en vrouwen die in het boek gegeven worden.

Het boek wordt compleet gemaakt met een voorraadlijst en tips hoe je eten kan bewaren en tijd kan besparen in de keuken.

FitChef Turbo prijs en kopen

Voor het receptenboek betaal je 29,95 euro. En dat was het me zeker waard. Ik vind het aankoopbedrag niet hoog gezien de vele recepten die je ervoor terug krijgt.

Als je eveneens interesse hebt in het eerste deel, de FitChef, dan kan je ervoor kiezen om beide boeken aan te schaffen.

Je krijgt dan een leuke combinatie aanbieding en betaalt dan 49,95 euro. De verzending is overigens gratis.

Heb ik je net zo enthousiast kunnen maken over het boek FitChef Turbo als ik zelf ben? Dan aarzel niet langer en bestel het via de onderstaande kortingslink.

Fitchef Turbo kopen? Dat doe je vandaag via de onderstaande kortingslink!

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!

Afvallen maar heb je niet veel tijd? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn! Al meer dan 2000 mensen zijn je voorgegaan.

Ja! Ik wil afvallen zonder veel moeite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *